En glimrende måde at få en billig charterferie på, er at købe en afbudsrejse, hos et af rejseselskaberne. En afbudsrejse er en sidste-øjebliksrejse, som du får til en lavere pris.

Afbudsrejser er en god og billig måde at komme på charterferie på. Afbudsrejser er rejser, som rejsebureauerne sælger, hvis de har afbud fra allerede solgte rejser, eller hvis de har ledige pladser på den enkelte charterferie, kort før afrejsedatoen.
Rejsebureauerne vil så sælge disse afbudsrejser til en lavere pris, så de så at sige, kan få fyldt flyet op.

Den afgørende faktor er derfor at man kan få sig en billigere charterferie, end hvis man skulle booke billetten lang tid før.

En afbudsrejse, kræver dog at du er klar til at tage af sted, nærmest fra dag-til-dag, da du ikke kan få nogen garantier mht. til rejsen. Du skal derfor være klar over at du ikke kan være sikker på at kunne købe et bestemt antal pladser.

Endvidere kan du heller ikke være sikker på at det er en vild luksusferie, man kommer afsted på. Afbudsrejser indebærer ofte at det er et uspecificeret hotel, så man kan risikere at havne på alt mellem 1 og 5 stjerner. Det kan man dog typisk snakke med rejsebureauet om, og evt. få plads på et bestemt hotel, mod en lille merbetaling.


Lad skæbnen føre dig med en afbudsrejse

Du kan som regel heller ikke være sikker på hvor destinationen går hen. Men er du frisk på en oplevelse, så kan en afbudsrejse, også være en fin måde at opleve nye rejsemål på. Jeg kender flere, som har brugt det som en decideret metode til at vælge rejse destinationen. De troppede simpelthen bare op i lufthavnen, og henvendte sig til et rejsebureau, og tog en afbudsrejse, hvorhen den nu gik til.

Følg afbudsrejserne på nettet

I dag er det noget nemmere at overskue om rejsebureauerne har nogle gode afbudsrejser. De fleste rejsebureauer har egen hjemmeside, hvor de ofte vil have en side, som netop viser hvor mange afbudsrejser de har tilbage, samt hvor turene går hen. Her vil du som oftest også kunne se hvilket hotel, rejsen går til på destinationen.

Det gør det lettere for forbrugerne at overskue, og er man en børnefamilie der gerne vil afsted på charterferie, kan man her se om det kan lade sig gøre at få plads nok til alle.

Der findes desuden også rejse-portaler på nettet, som samler alle afbudsrejserne fra de forskellige rejsebureauer, så det bliver endnu nemmere for dig at finde netop din billige charterferie.


Links til rejsebureauer med afbudsrejser

Apollo
www.apollorejser.dk

Bravo Tours
www.bravotours.dk

Falk Lauritsen
www.falklauritsen.dk

Folkeferie
www.folkeferie.dk

Spies
www.spies.dk

Star Tour
www.startour.dk

Sun Tours
www.suntours.dk

Travelmarket
www.travelmarket.dk

Tyrkiet Eksperten
www.tyrkieteksperten.dk