Skal du ud og rejse med børnene til Alcudia på Mallorca, kan du overveje at købe en All Inclusive rejse. En All Inclusive rejse giver dig maksimal frihed, da du ikke længere skal tænke på måltiderne på rejsen.

En rigtig fin måde at rejse på når du har børnene med på ferie, er at tage en All Inclusive rejse.

Hvad er en All Inclusive rejse?

En All Inclusive rejse er grundlæggende en ganske almindelig charterferie, hvor du så betaler en samlet pris for hele rejsen, inklusive måltider og drikkevarer. Den grundlæggende definition af – All Inclusive – kan variere lidt fra rejsebureau til rejsebureau. Men i de fleste tilfælde vil en ferie med All Inclusive betyde at du spiser og drikker gratis på hotellet. Hvor meget der ligger i det enkelte rejsebureaus All Inclusive rejse, kan du se på deres hjemmeside.

Spar penge med en All Inclusive rejse

Overvejer du en All Inclusive rejse, bør du prøve at stille prisen for rejsen op mod den tilsvarende pris, uden måltider og drikkevarer. Har du eksempelvis fundet et tilbud på en charterrejse til Alcudia der koster 14.000, skal du lige ligge prisen for mad og drikkevarer oven. For en uges ferie på Mallorca, kan du måske godt bruge 4.000 for to voksne og to børn, og rejsen vil derfor rende op i 18.000. En All Inclusive rejse til Alcudia kan du måske så få for 17.000. Og så har du allerede ”sparet” 1.000 kr der.


Ulemperne ved All Inclusive

Der er rigtigt mange fordele ved at bestille All Inclusive, men en af ulemperne er at du jo ikke har frit valg til hvad I vil have at spise og drikke. Menu og drikkekort afhænger af det enkelte hotel eller ferie resort. Maden på hotellerne i Alcudia, plejer dog at være glimrende, og ofte vil du se at der til aften vil være en stor buffet. Så skulle det være muligt at finde noget for en hver smag.

All Inclusive rejse til Alcudia

Alcudia på Mallorca er et oplagt sted at tage en All Inclusive rejse, da byen og stedet næsten er perfekt til en ferie med børn. For det første er stranden ved Alcudia meget børnevenlig. Platja d’Alcúdia byder på det fineste sand, og der er meget lavvandet. Stranden i Alcudia er derfor helt perfekt til børn. Mange af de større hoteller og ferie resorts byder også på børneklubber, hvor ungerne kan boltre sig.

Alcudia ligger klimamæssigt perfekt. Mallorca ligger ud for det spanske hovedland, og byder på godt vejr, varmt badevand og gode temperaturer hele sommeren igennem. Fra maj til oktober ligger temperaturen ofte op mod 25 grader og op til 30-32 midt på sommeren. Mallorca og Alcudia er derfor også oplagt til en tidlig sommerferie, eller en efterårsferie.

Alcudia er et af danskernes foretrukne rejsemål, og de fleste danske rejsebureauer tilbyder rejser til Alcudia. Mange af disse tilbyder også All Inclusive i Alcudia.


Rejsebureauer der tilbyder All Inculsive rejser til Alcudia

Som nævnt tilbyder mange af de danske rejsebureauer All Inclusive rejser til Alcudia. Herunder kan du se en liste over dem, som jeg har fundet. Klik ind på rejsebureauets hjemmeside, for at se de individuelle tilbud.

Apollo rejser
Bravo Tours
Falk Lauritsen
FDM Travel
PrimoTours
Spies
Startour
Sun Tours