Overvejer I at tage syd på i efterårsferien, bør I tage Alanya i Tyrkiet med i overvejelserne. Alanya ligger på sydkysten i Tyrkiet, og byder på rigtigt lækkert vejr i efterårsferien. Herunder får du en række råd til en billig charterrejse i efterårsferien til Alanya.

Det er snart tid til efterårsferie, og det er snart ved at være sidste chance, hvis I skal sydpå i ferien. Rejserne forsvinder hurtigt, og skal ferien planlægges på forhånd, er det ved at være nu.

Er du ude efter en god gang sol, inden vinteren banker på herhjemme, kan du overveje om turen skal gå til Tyrkiet. Nærmere betegnet feriebyen Alanya, på den sydtyrkiske kyst. Alanya byder på varme i store dele af året, og Oktober og uge 42 er ingen undtagelse.

Bestil efterårsferien til Alanya tidligt

En af de lette måder at spare lidt penge på charterrejsen, er at bestille den i god tid. Er du tidligt ude, vil der ofte være rabatter at hente, da rejsebureauerne gerne vil afsætte rejserne hurtigt.

Det sikrer jer også, at der er styr på rejsen i god tid, så der ikke skal stresses rundt, og finde last-minute rejser til Alanya.

Tag et kig på rejsebureauernes hjemmesider, og dan jer et overblik over, hvilke rejser de tilbyder til Alanya i uge 42.


Alanya byder på sol og sommerligt vejr

I Danmark ligger temperaturen typisk rigtigt kedeligt i efterårsferien. Det samme kan ikke siges om Alanya. Med sin placering i den sydlige del af Tyrkiet, ligger Alanya solrigt og lunt. Og i oktober måned, hvor efterårsferien ligger, bydes der på en gennemsnitstemperatur på omkring de 25 grader i dagtimerne.

Det skulle da være til at holde ud.

Og med en badevandstemperatur på nogenlunde det samme som luften, skulle der også være mulighed for en dukkert i Middelhavet.

Afbudsrejser til Alanya

Vil I gerne finde en billig rejse til Alanya, kan I også vælge at gå efter en afbudsrejse. Afbudsrejser er altid en god måde at spare penge på, men er selvfølgelig forbundet med en vis usikkerhed.

Kigger I på afbudsrejser, kan I ikke være sikre på at finde en rejse til Alanya i efterårsferien, men kan være nød til at vælge, hvad der nu er ledigt. Så selv om afbudsrejser er billigere, skal I være villige til at gå lidt på kompromis.

Er I opsatte på Tyrkiet, findes der også en lang række andre dejlige rejsemål dernede. Alle med dejligt behagelige temperaturer i uge 42.

Men ofte vil der nu dukke afbudsrejser op. Også til Alanya. Så sørg for at holde øje med rejsebureauernes hjemmesider. Her vil der løbende blive annonceret for afbudsrejser og last minute rejser til bl.a. Alanya, og så gælder det bare om at være klar.


Billig efterårsferie uden for uge 42

En anden god måde at få en billig efterårsferie til Alanya, er ved at holde efterårsferien uden for uge 42. Store dele af Danmark holder ferie der, og det kan mærkes på priserne. Så kan I holde ferie i slutningen af september, kan I oftest spare en del penge på ferien der.

En tidlig efterårsferie til Alanya,kan selvfølgelig være et puslespil med børn i skolealderen, men kan det lade sig gøre, så er der gode penge at spare.