Planlægger I at tage syd på i efterårsferien, skal I overveje Malta. Den skønne middelhavsø byder på lækkert vejr i efterårsferien. Her får I en række tips til en billig charterrejse i efterårsferien til Malta.

Efterårsferien er en af danskernes store rejseferier, og uge 42 byder ofte på højere priser på charterferie. Det kan derfor godt koste en del, af bestille en rejse sydpå. Men der findes dog heldigvis måder, at komme lidt billigere til sin ferie på.

Efterårsferie på Malta

Er I ude efter sol og dejligt vejr i jeres efterårsferie, bør I overveje Malta. Malta er skøn, og et godt sted til en charterferie. Og så er der oftest rigtigt dejligt og lunt vejr i oktober måned.

Dagtemperaturen for Oktober måned er på ofte på 23-24 grader, og med en badevandstemperatur på nogenlunde det samme, er Malta perfekt til os solhungrende danskere i uge 42.


Bestil efterårsferien til Malta tidlige på sæsonen

Er I ude i god tid, og bestiller jeres efterårsferie til Malta først på året, kan I ofte få en early bird rabat. Rejsebureauerne vil gerne have booket deres rejser tidligt, og det kan give jer besparelser på rejsen, så den bliver billigere.

Foruden at være lidt billigere, sikrer en tidlig bestilling jer også, at der er styr på rejsen i god tid.

Den letteste måde at finde rejser til Malta, er at kigge på rejsebureauernes hjemmesider, og danne jer et overblik over, hvilke rejser de tilbyder til Malta i uge 42.

Afbudsrejser til Malta

I kan også vælge at gå efter en afbudsrejse. Afbudsrejser er billigere end de normale rejser, og kan sikre jer en billige efterårsferie på Malta. Afbudsrejser er altid effektive til at spare penge på charterferien, men er selvfølgelig forbundet med en vis usikkerhed, da du først i sidste øjeblik, ved hvor rejsen går hen.

Med en afbudsrejse, kan I ikke være sikre på at finde en rejse til Malta i efterårsferien, men kan være nødsaget til at vælge et andet rejsemål. Så godt nok er afbudsrejser billigere, men I skal være villige til at gå lidt på kompromis.

Men ofte vil der nu dukke afbudsrejser til Malta op, så det er med at holde øje med rejsebureauernes hjemmesider. Her vil der løbende blive vist det aktuelle udbud af afbudsrejser og last minute rejser til bl.a. Malta. Og når den billige rejse er der, gælder det bare om at være klar.


Billig efterårsferie på Malta uden for uge 42

En rigtig god måde at få en billigere efterårsferie på, er at tage til Malta uden for skolernes efterårsferie i uge 42. Mange danskere holder ferie i uge 42, og det smitter af på charterpriserne, som ligger i den høje ende der.

Så har I mulighed for det, så overvej at holde jeres efterårsferie uden for uge 42. Et par uger til hver side af uge 42, kan gøre meget ved prisen på charterferien.

Rejs til Malta fra Tyskland

Hvem siger at I skal rejse fra Danmark med et dansk rejsebureau? Overvej Tyskland i stedet. Det er kun en god køretur fra Danmark, men kan gøre at I kan spare mange penge på efterårsferien. I kan enten planlægge turen selv, booke hotel og så flyve fra eks. Hamburg eller Lübeck, og dermed opnå en rigtig billig efterårsferie på Malta. Eller I kan gå til et tysk rejsebureau. Det vil typisk stadig være billigere, end den tilsvarende rejse med et dansk rejsebureau.