Efterårsferien er oplagt til at tage på tur, enten i Danmark eller i udlandet. Se gode råd og tips til, hvordan du få en billig efterårsferie til dig og familien.

Uge 42 og 43 er endnu en gang ved at være over os, og ungerne skal holde ferie fra skolen. Det er derfor oplagt at begynde at planlægge en ferie for den lille familie, enten i det danske eller måske udlandet.

Der er dog god grund til at kigge dig for, når du vil planlægge efterårsferien, for der gode muligheder for at spare penge på ferien.

Du bør altid kigge efter flybilletter, hotelophold, charterferier, afbudsrejser osv. på nettet, da der ofte vil være penge at hente her. Mange rejsebureauer og selskaber tilbyder online rabatter, hvis du køber en rejsen eller billetterne online på deres hjemmeside.

Det er desuden mere overskueligt og hurtigt at sammenligne udbuddet af mulige efterårsferier, på rejsebureauernes hjemmesider.

Kom billigt på efterårsferie med en afbudsrejse

En måde at komme på en billig efterårsferie er at tjekke om der skulle være ledige afbudsrejser, hos de forskellige rejsebureauer. En afbudsrejse vil næste altid være billigere, og kan derfor være en glimrende måde at få en billig efterårsferie på.


Køb rejsen i Tyskland, og få en billigere efterårsferie

Hvis du vil spare penge på efterårsferien er det desuden oplagt at vælge vores naboland Tyskland, som afsæt for rejsen. Enten ved at købe rejsen hos et tysk rejsebureau, eller ved at selv sammensætte sin rejse, og flyve fra en tysk lufthavn.

Charterrejser hos et tysk rejsebureau er ofte meget billigere end en tilsvarende dansk charterrejse. Så er du villig til at flyve fra Tyskland, bør du tjekke de tyske rejsebureauers hjemmesider. Du vil hurtigt se at du kan spare op mod 40-50% på rejsen, i forhold til danske priser.

Hold en billig efterårsferie hjemme i Danmark

En sommerhusferie i hjemlige omgivelser, er heller ikke af vejen. Men sommerhusferie i Danmark, er på ingen måde en billig fornøjelse. Overvej derfor et vandrehjem, en campinghytte, motel eller et bed and breakfast, som et alternativ. De er ofte noget billigere end et sommerhus. Både bed and breakfast, campinghytter og vandrehjem koster typisk i omegnen af nogle hundrede kroner, pr. overnatning.

Du kan desuden typisk opnå rabatter, hvis I overnatter samme sted flere dage i træk.

Billig efterårsferie i Sverige

Har du lyst til at opleve den flotte svenske natur, kan du også sagtens få en billigere efterårsferie, end i Danmark. Ophold på et svensk vandrehjem er typisk både billigere og bedre, end et dansk vandrehjem. Så overvej at skifte Danmark ud med Sverige for en uge, og få en god efterårsferie midt i det idylliske Sverige.

Efterårsferie på Mallorca

Turistsæsonen lakker mod enden på Mallorca, og priserne er derfor billigere end i højsæsonen. Specielt hvis du sammensætter din egen efterårsferie, og selv planlægger fly og hotel, er det super billigt. Vejret er stadig ok på Mallorca på denne tid af året. Måske ikke en hel uge med sol, men stadig temperaturer der ligger pænt over de danske. Og Mallorca er en dejlig ø, med masser at byde på – selv i en dansk efterårsferie.


Overvejer du at få dig et sommerhus i Danmark? Byg nyt sommerhus med Skanlux Byggefirma – de er eksperter i sommerhusbyggeri.