Efterårsferien nærmer sig, og det er tid til at drømme sig hen til sydlige himmelstrøg, inden vinteren er over os. Kreta er et yndet rejsemål i efteråret, og byder på lækkert vejr og lunt badevand. Se gode råd til en billig rejse i uge 42 til Kreta.

I uge 42 står den på efterårsferie i Danmark, og det er et populært tidspunkt til en ferie sydpå til den skønne græske ø Kreta. Det er den sidste rigtige ferie, inden den danske vinter truer, og Kreta kan lige give jer det sidste løft inden de mørkere dage.

Bestil efterårsferien til Kreta i god tid

Vil du gerne rejse til Kreta i uge 42, kan det være en fordel at bestille charterrejsen i god tid. Kreta-rejser er populære, og du risikerer at der bliver udsolgt, hvis du er sent ude. Sørg derfor for at overveje rejseplanerne og rejselysten i god tid, hvis du vil være sikker på at der er plads.

Tag et kig på rejsebureauernes hjemmesider, for at se hvad de har af ledige pladser til Kreta i uge 42. De er godt klar over at Grækenland, og i sær Kreta, er yderst populære i efterårsferien, og vil derfor typisk have en rækker rejser og efterårstilbud klar.


Kreta byder på lækkert efterårsvejr

Selvom vi skriver oktober måned, når efterårsferien skal holdes, så byder Kreta stadig på lunt og lækkert vejr. Temperaturen ligger gerne på den rigtigt gode side af 20 grader, og det samme med badevandet. Der er lidt færre solskinstimer end om sommeren, men kendetegnedene ved de sydeuropæiske øer, så er der meget få dage med nedbør, trods den fremskredne årstid.

Billig rejse i uge 42 med en afbudsrejse til Kreta

Vil du gerne finde en billig rejse til Kreta, kan du vælge at prøve at benytte dig af en afbudsrejse i uge 42.

En afbudsrejse er dog forbundet med visse risici, da du ikke selv har fuld valgfrihed over rejsemål, hoteller osv. Det vil altid være en chance at tage, da du kan risikere at du ikke kan finde en ledig ferie til Kreta hos rejsebureauerne.

Ofte vil der dog dukke afbudsrejser op, og har du is i maven, er der gode penge at spare på efterårscharterferien, og du kan opnå en billig ferie i uge 42.

Du kan altid se rejsebureauernes aktuelle afbudsrejser og last minute rejser på deres hjemmesider, eller ved at melde dig til deres nyhedsbreve.


Hold ikke ferie på Kreta i uge 42!

De lyder måske lidt pudsigt. Men har du mulighed for at holde din efterårsferie før eller efter uge 42, er der gode penge at spare. Uge 42 er typisk noget dyrere end de omkringliggende uger.

Det kan måske være svært for børnefamilier med skolebørn, men har du børn uden for skolealderen, er det oplagt at planlægge en efterårsferie til Kreta uden for hovedferien.