Leder du efter underholdning for hele familien, bør du overveje en tur til en af forlystelsesparkerne i Nordtyskland. Her finder du en guide til de bedste forlystelsesparker i det nordlige Tyskland.

Det nordlige Tyskland byder på en række gode forlystelsesparker og aktiviteter for børnefamilier. Fælles for dem er at de ligger inden for en overskuelig afstand fra Danmark, og er derfor oplagts som feriemål for danske børnefamilier.

Ferie med børn i Nordtyskland

De færreste børn elsker at køre langt i bil, og derfor kan Nordtyskland være et glimrende alternativ til at køre til det sydeuropæiske i sommerferien. Nordtyskland byder på mange aktiviteter for børn, og er derfor et oplagt mål for en ferie med børn.

Indenfor få timers kørsel fra den danske grænse, finder du flere af de store forlystelsesparker, som vil være et sikkert hit for ungerne. Overvej derfor en miniferie eller en forlænget weekend i Tyskland, hvor hele familien får en på opleveren, og masser af sjov og spas, som I kan huske på i årevis.

Overnatning i Nordtyskland

Planlægger du en ferie eller miniferie i Tyskland, finder du et væld af overnatningsmuligheder i det nordtyske. Der findes en række gode campingpladser, mange som befinder sig i nærheden af de store forlystelsesparker. Her kan man bo til fornuftige penge.

De store parker byder som regel også på overnatningsmuligheder i forbindelse med besøg i parkerne, hvor du kan blive indkvarteret under dit ophold. Kig evt. efter pakkeophold, hvor du får både entre til parken og ophold på parkens resort til en rabatterer pris.


Hansa-Park

Et par timers kørsel fra den danske grænse finder du Hansa-Park, som byder på mere end 125 attraktioner for alle aldre. Der findes 35 kørende attraktioner, med flere rutsjebaner i topklasse blandt attraktionerne i forlystelsesparken.

Hansa-Park er kæmpe stort, og du kan hurtigt bruge et par dage i parken, hvis du planlægger at I skal nå at prøve det hele.

Adresse: Am Fahrenkrog 1, D-23730 Sierksdorf
Hjemmeside: http://www.hansapark.de/

Heide Park

Lige syd for Hamburg finder du Nordtysklands største forlystelsespark Heide Park. Parken byder på masser af attraktioner og forlystelser for børn og voksne, og har du mod på vilde rutsjebaner, bliver du ikke skuffet over Hedie Park.

Den kæmpestore forlystelsespark tager tid at komme rundt i, og I bør sætte et par dage af til besøg i parken, så I kan nå det hele.

Adresse: Heide Park 1, 29614 Soltau
Hjemmeside: http://www.heide-park.de/


Tolk-Schau

Tæt på den Flensburg og den danske grænse finder du Tolk-Schau, som er en forlystelsespark for hele familien. Parken byder på attraktioner for børn i alle aldre.

Tag bl.a. en tur i Dinosaurernes dal, hvor du kan se mere end 100 dinosauere i fuld størrelse.

Adresse: Tolk-Schau 1, 24894 Tolk
Hjemmeside: http://www.tolk-schau.de/