Når danskere taler om luksus feriehuse, er det typisk i Sydeuropa at associationerne drager hen. Er det tilfældet for dig, er det i høj grad fordi du ikke har besøgt et af de mange danske feriehuse, med luksuriøse forhold.

Dem findes der efterhånden mange af og de rummer mange af de genstande, som vi danskere forbinder med en ekstravagant livsstil. De appellerer rigtig bredt og giver dig alle forudsætninger for et godt ophold.

Dette uanset om du er mest til aktive eller afslappende ferier. Det rette feriehus vil give dig begge muligheder. Hvad et luksus feriehus helt præcist kan indebærer, ser vi nærmere på i næste afsnit.

Hvad indebærer et luksus feriehus?

Luksus feriehuse er ikke hverdagskost for os danskere og det er nok de færreste, der dagligt kan tage sig en tur i en indendørs swimmingpool. Tage et spil pool med gutterne eller stresse fuldstændig af i spaen.

Ikke desto mindre er det en række af de ting, som de danske luksushuse indebærer af luksuriøse ting. Det skal nævnes, at det er meget forskelligt hvilke huse der indeholder hvad. Det vil du typisk kunne se i detaljer, på de forskellige hjemmesider.

Når der tales om luksus feriehuse, vil de typisk kunne indeholde følgende:

  • Sauna
  • Spa
  • Poolbord
  • Bordfodbold
  • Bordtennis
  • Skove og strand
  • Swimmingpool

Der er altså tale om ren luksus, som man ellers kun kender det fra sydligere himmelstrøg. Den primære forskel er at du kan blive i Danmark og at priserne ligger på et lavere og mere betaleligt niveau.

Det vil være relevant for mange familier, specielt efter finanskrisen har gjort sit indhug hos mange.

Det kunne være et godt alternativ til de normale ferier sydpå, eller de andre luksuriøse aktiviteter i laver i familien, eller sammen med vennerne.

Hvad priserne helt præcist ligger på, afhænger helt og aldeles af dine krav som kunde. Hvor meget plads der skal være, hvor længe i vil leje feriehuset og hvad det skal rumme. Det kan derfor kun anbefales, at i besøger hjemmesider for at få et indblik i prisniveauet.

Find varmepumpe til sommerhuset her

På disse sider vil i ligeledes kunne foretages bestillingen og se hvilke muligheder der er i Danmark. De findes nemlig i store dele af landet, herunder Sjælland, Jylland og på Fyn. Så selv det geografiske område, kan have en betydning for det prisniveau du bliver mødt med.

En ting er sikkert, du vil helt sikkert blive glad for opholdet og den følelse som de luksuriøse forhold altid giver.

Luksus feriehuse kan lejes på bl.a. www.luksushuse.dk.

Få inspiration til kreative aktiviteter i sommerhus
Har du brug for inspiration til kreative aktiviteter til børnene? Her kan du finde idéer til kreative aktiviteter med børn.