Amerikansk football er blevet uhyre populært herhjemme, og for dig som er fan, er det derfor oplagt at overveje at rejse til USA og se en NFL kamp.

Amerikansk fodbold skal opleves i USA. Det er meget mere end bare en football-kamp. Det er oplevelse i sig selv, bare at være i nærheden af stadion, når der afvikles en football-kamp i NFL.

Den intense og glade stemning under optakten, under og efter kampen er det hele værd.

Der til kommer selvfølgelig selve kampen, som er 4 x 15 minutters intens kamp, med tacklinger så knoglerne knaser, taktik på højeste niveau, og atmosfære ud over noget du har oplevet før.

Nem rejse med en NFL-pakke

Den nemmeste måde at komme i gang med planlægningen af en rejse til USA for at se NFL, er at danne sig et overblik over hvilke pakkerejser der findes hos de forskellige rejsebureauer.

En NFL-pakke vil typisk indeholde billetter til en NFL-kamp og nogle dages overnatning på hotel. Nogle steder kan du også købe din NFL-pakke hvor flybilletter er med i prisen.

Priserne på billetter til en NFL kamp vil dog typisk ligge lidt højere, når du køber en NFL-pakke, da rejsebureauet jo også gerne vil tjene en skilling.


Planlæg selv din NFL rejse

En anden måde at opleve NFL i USA på, er selvfølgelig at planlægge turen selv. Hvis du alligevel skal rejse til USA, kan du jo overveje at supplere dit ophold med en kamp i NFL. I så fald skal du nok overveje at købe NFL billetterne til kampen hjemmefra, da kampene ofte er udsolgte.

På the National Football Leagues hjemmeside, kan du finde det officielle sted til køb af NFL tickets. Her vil du finde en oversigt over holdene i NFL, og kunne købe billet til den enkelte kamp. De billigste billetter ligger typisk fra 50$, mens de dyre NFL billetter ligger i et noget højere prisleje.

Ticketsnetwork kan du også købe sportsbilletter i USA, bl.a. NFL.

Desuden kan du altid klikke ind på det lokale football holds hjemmeside, og finde en oversigt over billetter der.

Køb NFL billetten på kampdagen

Der findes også den mulighed at købe billetten til NFL kampen på selve kampdage, på stadion. Det kræver dog mere is i maven, da kampen kan være udsolgt. I så fald, skal du se efter om kan købe billetter af andre folk. Der er altid nogen der sælger billetter foran stadion. Men det er et gedemarked, så du kan være heldig at købe billetter billigt, men kan også være uheldig at du må betale mere end normalt.


Danske rejsebureauer der tilbyder NFL rejser

Der er en række rejsebureauer i Danmark der tilbyder rejser til NFL. Herunder kan du se en liste med rejsebureauer der tilbyder nfl-rejser.

Bøjgaard Travel
www.boejgaard.dk

MyPlanet
www.myplanet.dk

TEAM BENNS
www.team-benns.com

Travel Sense
www.travelsense.dk