Thanksgiving Day football er et af de helt store tilløbsstykker i USA. Det er meget traditionsrigt, og Amerikansk football er en vigtig ingrediens.

Ser du på sæsonen i NFL er der en række store begivenheder, inden vi når til Play off. Et af de helt store højdepunkter i American Football, er når der skal fejres Thanksgiving. Thanksgiving er en helligdag som i USA fejres den fjerde torsdag i november.

Familien samles om nogle festlige dage med masser af mad. Kalkun, diverse kartofler, pies og hvad der ellers hører sig til. Her i blandt: American Football.

Thanksgiving Day Football

Thanksgiving Day er en af de helt store dage i american football. Der spilles 3 kampe på Thanksgiving Day, som traditionelt trækker store dele af USA ind foran fjernsynet.

Folk fester og der er god stemning, når amerikanerne fejrer deres holiday celebrations.

En oplevelse at se en NFL-kamp

Før, under og efter kampene i NFL på Thanksgiving, er der høj stemning ude foran stadion. De udklædte og feststemte fans, sætter deres store præg på begivenheden, og det er en oplevelse i sig selv at opleve. Festen fortsætter under og efter kampen.

Billetter til kampene

Billetterne til kampene på Thanksgiving Day kan godt ligge højere end normalt, da det som nævnt er meget traditionsrige kampe. Vil du gerne ind til en af disse, skal du derfor gøre dig det klart, at det vil koste lidt. Endvidere bør du være ude i god tid, hvis du ønsker billet til kampen.

Køb af billetter ude foran stadion kan godt være muligt, men vil typisk være en bekostelig affære.
Tag derfor det sikre, og skaf billeterne i forvejen.

Køb en NFL-pakke

Når du vil tage til staterne for at se en NFL-kamp, kan du selv arrangere turen, eller lade andre gøre det for dig. Det nemmeste er selvfølgelig at købe en NFL-pakke, med rejse, ophold og billet i en rejsepakke. Vil du arrangere NFL-turen på egen hånd, ligger der selvfølgelig lidt mere arbejde i det, men du kan dog normalt spare lidt penge på denne måde.

Læs mere om køb af NFL-rejser og billetter her.