På listen over de byer i verden som du bør besøge, finder du Vancouver i Canada. Byen er blevet vurderet til at være en af de byer der er bedst og smukkest at bo i.

I Vancouver får du et godt mix af skøn natur, hav, strande, parker og kosmopoletansk elegance. Vancouver er omgivet af Georgia Strædet på den ene side og storslåede bjerge på den anden side.

Du kan slappe af med vandreture, cykling, ligge på stranden eller nyde en tur i en af de smukke parker i Vancouver. Der er altid noget at give sig til.

Vancouver byder på masser af attraktioner og muligheder. Du har et godt mix af både sommer og vinter, som kan byde på en masse sportsaktiviteter Om morgenen kan du befinde dig på stranden, mens du kan lege i sneen om eftermiddagen.

Rejs til smukke Vancouver i Canada

Vancouver byder på lækkert klima

Vancouver er den tredjestørste by i Canada med mere end 2 mio indbyggere i området. Du finder Vancouver i provinsen British Columbia i det vestlige Canada. Året rundt finder du et behageligt klima, som gør Vancouver til et yndet turistmål de fleste perioder af året.

I byen finder du et aktivt kunstsamfund, med museer, teatre, opera, dans og orkestre. Endvidere finder der tit filmoptagelser fra Hollywood sted her, så du kan være heldig at spotte berømtheder i området.

Stanley Park

I centrum af Vancouver finder du alle muligheder for shopping, og gode restauranter, natklubber og barer. Du finder også den 1000 hektar store Stanley Park, som er et af byens største kendetegn. Den store park er større end den mere kendte Central Park i New York.

I parken finder du rig mulighed for underholdning. Her er masser af ruter hvor du kan vandre, løbe og cykle, et vandland, Vancouvers akvarium, tennisbaner, badestrande og meget mere.

Kulturarv i Vancouver

Du finder også kulturarv i byen, og kan tage en spadseretur ned af de røde brostensbelagte gader, hvor du kan se de gamle viktorianske gadelamper og se flot arkitektur iområdet omkring Gastown.

Vancouver kaldes også for en af portene til Asien, og der er mange immigranter i byen, I sær fra Kina og Hong Kong. Hvis du kan lide stemningen I Chinatown i San Francisco, vil du helt sikkert også føle dig hjemme i Vancouver.

Yaletown, Kitsilano og Granville Island

Man siger at alt gammelt bliver nyt igen en dag, og det samme kan man sige omkring området Yaletown. Området var en gang fyldt med gamle forladte lagre og warehouses, men er nu et af de mest populære steder at bo og shoppe i Vancouver. Det er her du finder de trendy ejerlejligheder, og området er fyldt med butikker, restauranter og natteliv.

Rejser du til Vancouver må du ikke gå glip af Granville Island. Granville Island er en lille halvø, som er forbundet med centrum via Granville Street Bridge. Granville Island er endnu et område der er ændret fra at være tung industri, til at være et mekka for handel, kultur og underholdning. Du finder masser af små butikker her og et stort marked, hvor du kan shoppe når du er på besøg i Vancouver.

Kitsilano er også et yderst populært sted for både turister og lokale. Området er kendt for de smukke strande Kitsilano Beach og Jericho Beach, hvor fra du kan skue ud over de spektakulære bjerge.

Det gode ved Vancouver er at du finder massevis af attraktioner og oplevelser til både familier, par og singler. Vancouver har det hele og byder dig velkommen til fantastiske oplevelser.

Gode links til dit besøg i Vancouver

Turist information
Vancouver Aquarium
Gastown
Stanley Park

Kort over Vancouver


Vis stort kort