Herunder kan du se gode råd og tips til at finde en billig charterferie.

Køb charterferien på internettet

Der er flere fordele ved at købe charterferien på internettet. Priserne er som regelt billigere, udvalget af rejser er nemmere at overskue, og så kan du handle din rejse over hele verden.

Køb en afbudsrejse og få en billig charterferie

De fleste rejsebureauer tilbyder afbudsrejser, som er rejser som enten er i overskud eller hvor folk har meldt afbud. Afbudsrejser bliver typisk udbudt noget billigere end den oprindelige pris, og du kan derfor få en billig charterferie på denne måde. På rejsebureauerne hjemmesider er der normalt et menupunkt, hvor du kan finde en liste over afbudsrejser.


Et minus ved en afbudsrejse er dog ar du ikke kan være sikker på hvor charterferien går hen. Er du rejselysten og frisk på en oplevelse, er det dog en fin måde at vælge rejse på.

Køb charterferien på en svensk hjemmeside

Et smart trick du kan overveje for at finde en billig charterferie, er at tjekke om du kan finde danske rejsebureauer med en svensk hjemmeside. Her kan man nogengange finde charterferier næsten magen til den danske rejse, dog med besparelser på op mod 20-30%.

Køb billig charterferie hos svenske rejsebureauer

Når vi nu er ved det svenske, så overvej også at kigge hos svenske rejsebureauer, for at finde en billigere charterferie. Den svenske krone er normalt mindre værd end den danske. Der kan derfor være penge at spare ved at købe din charterferie hos et svensk rejsebureau.


Køb rejsen hos et tysk rejsebureau og flyv fra Hamburg

Et alternativ til en afrejse fra Danmark, kan være at bruge Tyskland som afsæt for charterferien. De tyske rejsebureauer tilbyder som regelt de samme rejsemål og charterrejser, som danske rejsebureauer, dog til priser der ligger noget under de danske priser. Overvej derfor at flyve fra Hamburg eller Lübeck, som begge er lufthavne tæt på Danmark.

Jeg har set flere eksempler på charterferier til ex. Mallorca, hvor en familie med to voksne og to børn kan spare op mod 50%. Overvej derfor om et tysk rejsebureau ikke vil være et godt valg for dig og familien.

Tjek valutakurserne og få en billigere charterferie

Mens den økonomiske kriser hærger, er der flere valutaer som har været pressede, og stadig er det. Den svenske krone har været rekordlav, men også både dollaren i USA eller de britiske pund i Storbritannien er nede at vende. Kig derfor på valutakurserne og udnyt det til at få et billigere ophold på ferien, og dermed en billigere charterferie.

En lav dollar åbner op for en ferie med shopping i New York eller hvad med en tur rundt i London til billige penge.