Norge byder på nogle af de bedste skisportssteder, og er et oplagt sted at tage på skiferie med familien eller vennerne. Se hvordan du kan spare penge på din skiferie til Norge, og få en billigere ferie for pengene.

Skiferie i Norge er populært hos os danskere, og vi strømmer til Norge i vintermånederne for at stå på ski ned af de norske fjelde. Nordmændene ved typisk også hvad de vil have for den slags, men der findes flere måder at få en billig skiferie til Norge på.

Tag på skiferie i Norge udenfor højsæsonen

Som de fleste andre ferieformer, er skiferie også billigere uden for højsæsonen. Ski-sæsonen i Norge starter normalt allerede midt i november måned. Højsæsonen ligger først noget senere, så ved at tage på skiferie i Norge allerede i november, kan du spare penge her.

Er du tidligt ude, kan du typisk også spare penge ved at købe kortet til skiliftene nu.

Bestil skiferien til Norge online

Flybilletter, hotelophold osv er ofte billigere på nettet, da man ofte tilbydes diverse rabatter ved at foretage handlen på nettet. Du bør derfor orientere dig på nettet, når du skal finde en skiferie til Norge.

Som altid giver nettet dig også den fordel at du lynhurtigt kan få et overblik over udbuddet af skirejser til Norge, og sammenligne priserne hos de forskellige rejsebureauer.


Norske rejsebureauer

Du kan også være heldig at spare penge ved at bruge et norsk rejsebureau. Her kan der være muligheder både direkte på prisen, men også når man tager valutakursen i betragtning, hvor den norske krone ligger under den danske. Prøv derfor at se hvilke muligheder der er hos de norske rejsebureauer, før du foretager dit køb.

Kør-selv på skiferie til Norge

Vælger du at køre til Norge selv, fremfor at tage bus eller fly, vil du også kunne opnå besparelser på turen. Har I besluttet at tage turen til Norge i bil, så overvej også at tanke bilen fuldt op i Danmark. Priserne på brændstof er typisk noget billigere i Danmark. Så sejler du fra Hirtshals eller Frederikshavn, kan du også spare penge på skiferien, ved at tanke fuldt op inden du kører på færgen. Kører du via Sverige, er de svenske benzinpriser i øjeblikket også pænt under de norske.


Hvor skal skiferien så gå hen?

Norge er et slaraffenland af gode skisteder, og det kan derfor være svært at vælge hvor skiferien skal gå hen. Lyt til andres erfaring, eller se på anmeldelser af skistederne på nettet, så er du godt på vej. Herunder kan du se en liste over nogle af de bedste skisportssteder i Norge.