Las Vegas er en by med mange muligheder. Der findes en række spektakulære shows og events rundt omkring, de fleste dog mod betaling.

Men der findes en række gratis shows i Las Vegas. Herunder får du 5 af de bedste shows, som du bør se under dit besøg i Las Vegas.

1) The Sirens of Treasure Island

Foran det populære hotel og casino, Treasure Island, finder du et stort bassin med to piratskibe i. Hver aften kan du opleve sirenerne kæmpe mod en flok pirater i Siren’s Cove.
Det gratis Las Vegas show består af sang, dansende piger og flotte effekter.
Showet kører hver aften med halvanden times mellemrum. Showtidspunkterne afhænger af årstiden.
Treasure Islands hjemmeside: www.tivegas.com

2) Bellagio Fountains

Foran Bellagio-hotellet finder du et kæmpestort bassin med vand. Det godt 400 meter lange bassin rummer en af de flottest gratis attraktioner i Las Vegas.
Mange gange dagligt kan du se et flot show med musik, lys og masser af springvand. Showet kører hver halve time fra midt på dagen, og hvert kvarter om aftenen. Så der skulle være rig lejlighed for at se det imponerende show ved Bellagio.
Bellagios hjemmeside: www.bellagio.com


3) Mirage’s vulkaner

Ved det enorme Mirage hotel på the Strip, finder du et af Las Vegas mest imponerende gratis shows. Hver aften vil du hver time kunne opleve det flotte vulkanshow. Showet består af både lys, musik og ikke mindst masser af specialeffekter i form af ild og vand.
Mirage’s hjemmeside: www.mirage.com

4) Atlantis undergang

I The Forum Shops der hører til Ceasars Palace finder du endnu et imponerende gratis show.  Showet handler om Atlantis undergang, og kan ses hver time fra formiddag til sen aften.
I det imponerende show vil du kunne opleve masser af ild. Vand, røg og specialeffekter, når guderne kaster deres vrede over Atlantis. Det mytiske Atlantis opstår og falder foran publikums øjne.
Ceasars Palace’s hjemmeside: www.ceasarspalace.com

5) Fremont Street Experience

I downtown Las Vegas, uden for the Strip, finder du et imponerende gratis show i den historiske gade Fremont Street. Her finder du en af verdens største storskærme, der dækker en stor del af gaden. Hver aften kan du en gang i timen opleve et flot show med masser af lys, video og musik.
Hjemmeside: www.vegasexperience.com