Planlægger du en rejse med naturoplevelser eller trekking, så overvej at lade turen gå til Banff National Park i Canada. Det store område byder på masser af oplevelser i naturen, hvor du kan opleve både gletchere, gejsere og masser af vildt dyreliv – året rundt.

Canadas nationalpark nr 1, Banff National Park, er et fremragende rejsemål for turister der gerne vil opleve noget, og for turister som gerne vil slappe af. Banff National Park er det perfekte sted for både par og familier. 

Oprindeligt var reservatet kun på 26 km2, primært med gejsere og de såkaldte hot springs – varme kilder. I dag er området dog på hele 6.640 km2.

Naturrejse til Banff National Park i Canada

Banff

Når du oplever parken, vil du straks blive betaget af områdets gletchre, søer, flotte vandfald, spektakulære snedækkede bjergtinder, kalkstenshuler og floder. Besøgende kan desuden få mange kulturelle oplevelser i byen Banff. The Banff Centre, Whyte Museum, Basin National Historic Site og mange kunstgallerier byder dig velkommen til at udforske og lære mere om det historiske område og byen Banff.

I området finder du overnatningsmuligheder til ethvert budget. Lækre 5 stjernens resorts, små hyggelige bed and breakfasts og camping-muligheder for både folk med telt og folk med campers og RV’s.

Du finder Banff bare 90 minutter vest for Calgary, Alberta, og vil opleve at turen til Banff vil sætte tonen for resten af din ferie der. Snedækkede bjergtinder, blå himmel og dyreliv vil åbenbart sig for dig, på din tur mod en af verdens flotteste nationalparker.

Banff National Park

Banff National Park er indeholder mange udsletter og store gletchere. Icefields Parkway er stedet hvor det starter. Ikke kun for den helt utrolige udsigt, men stedet hvor mange af de utallige hiking, trekking og cykelture starter fra. I sommermånederne er der mulighed for fantastiske ture i parken. Hvad med f.eks. River rafting, en kanotur eller tur i kajak på en af de flotte floder eller søer. Det er desuden muligt at købe sig til en tur i helikopter hen over dele af nationalparken. 

Er du til golf, kan The Fairmont Banff Springs Hotel byde på en unik golfbane, som ligger fantastisk med udsigt til de sneklædte bjergtinder.

Vinter i Banff National Park

I vinterperioden kommer der krystalhvidt sne over området, og med det følger et utal af muligheder for at dyrke vintersport. Der findes flere ski resorts topklasse, og rig mulighed for at stå på ski for både begyndere og erfarne skiløbere. Området byder også på mulighed for at snowboarde, løbe langrend, gå på ture med de traditionelle skisko og endda prøve en tur med hundeslæde.

Hjort i Banff National Park

Oplev de vilde dyr i deres naturlige element

I Banff National Park finder du et rigt og varieret dyreliv. Grizzly og sorte bjørne, jærve, ulve, losser, hjorte, elge, bjerggeder, får, egern og bævere kalder alle stedet for deres hjem. En rejse ud i den flotte natur, er en oplevelse for livet.

Overvej en naturrejse til det smukke Canada

Det storslåede panorama over takkede bjergtinder, floder, skove, vandfald kendetegner dit ophold i Banff. Bare den rene luft på stedet er en fornøjelse. Så er du til oplevelser og rejser ud i naturen, skal du klart overveje at besøge Banff og Banff National Park i Canada. Det er en oplevelse for livet!

Læs i øvrigt mere på Banff National Parks hjemmeside.

Hos DANexplore kan du lave din egen individuelle rejse til Canada, og bl.a. planlægge udflugter hvor du ser bjørne eller hvaler.

Oversigt over Banff National Park


Vis stort kort