Efterårsferien nærmer sig, og kulde og gråvejr sniger sig nærmere, og får os til at drømme os sydpå. Efterårsferien er et yndet tidspunkt at rejse til solen, og den græske ø Rhodos er et godt bud på et rejsemål. Se gode råd til en billig charterrejse i uge 42 til Rhodos.

Efterårsferien nærmer sig, og charterrejserne i uge 42 forsvinder hurtigt hos rejsebureauerne. Vil du sydpå i din efterårsferie, kan du overveje at tage til Rhodos i De Græske øhav. Rhodos byder i oktober stadig på glimrende og lunt vejr.

Bestil din efterårsferie til Rhodos tidligt

Vil du være sikker på at der er plads på turen til Rhodos, skal du nok bestille charterrejsen i god tid. Rejserne er populære, og Rhodos er et yndet turistmål for danskerne. Overvej derfor at bestille rejsen tidligt på året, så du er sikker på at der er plads til jer.

Start på rejsebureauernes hjemmeside. Her kan du hurtigt se hvilke rejser de tilbyder til Rhodos i uge 42.


Rhodos byder på sol og varme

Mens der ofte er køligt herhjemme i efterårsferien, så er der stadig sol og varme på Rhodos. Gennemsnitstemperaturen i oktober ligger midt i tyverne, og vandtemperaturen er typisk et par grader under. Rigeligt lækkert til en dejlig chartertur i uge 42.

Køb en afbudsrejse til Rhodos

Afbudsrejser er altid en god måde at spare penge på, og få en billigere rejse. Vil du gerne finde en billig rejse til Rhodos, kan du derfor overvej en afbudsrejse.

Det kan dog være en risikabel taktik, da du ikke kan være sikker på at der er ledige rejser til netop Rhodos. Endvidere kan du typisk heller ikke vælge og vrage mellem mange hoteller, men må tage hvad der byder sig. Det kan derfor være nødvendigt at være villig til at gå på kompromis, og måske vælge en af de andre græske øer, hvis der er afbudsrejser til disse.

Men ofte vil der dukke afbudsrejser op. Også til Rhodos. Så hold øje med rejsebureauernes hjemmesider. Her kommer der løbende afbudsrejser og last minute rejser til, og så gælder det bare om at være klar.


Hold ikke ferie i uge 42!

En anden måde at få en billig efterårsferie til Rhodos, er ved at holde ferie i en anden uge end netop uge 42. Uge 42 er altid dyrere end ugerne før og efter. Har du derfor mulighed for at holde ferie i uge 40, vil der ofte være penge at spare her. 

Det er mest oplagt for folk uden børn i skolealderen, da de ellers så skal tages ud af skolen. Men for di uden børn, eller med mindre børn, er det oplagt med en dejlig efterårstur til skønne Rhodos uden for hovedferien.