Er du på udkig efter et alternativ til Lalandia, og de øvrige danske feriecentre, kan du vende blikket syd for grænsen. Tyskland byder på glimrende feriecentre med badeland, få timers kørsel fra grænsen.

Holder I af en god ferie i feriecenter med badeland, hvor ungerne kan plaske rundt? Så er det med at overveje at tage turen til det nordlige Tyskland. Her finder du en række rigtige gode feriecentre, som byder på masser af underholdning til hele familien.

Ferieboliger med adgang til badeland og aktiviteter

Fælles for mange af de nordtyske feriecentre, er at de byder på en lang række underholdningsmuligheder for hele familien. Ofte er der et stort badeland tilknyttet, med bassiner for både børn og voksne, vandrutsjebaner, spa og wellness-områder.

Ved feriecentrene kan I leje jer ind i en feriebolig. Ofte vil du have flere valgmuligheder, eks. ferielejligheder, feriehuse og bungalows. Er du mere til hotelophold, er der oftest tilknyttet hotelværelser til centrene også.

Billig miniferie på feriecenter i Tyskland

Beliggenheden i forhold til Danmark, gør de nordtyske feriecentre oplagte til en miniferie eller en forlænget weekend. Ofte vil du også kunne finde diverse tilbud og rabatter på netop miniferier og weekendophold.

Priserne er gode, og vil typisk være lidt billigere end de danske feriecentre.


Weissenhäuser Strand

Ud til østersøen i det nordlige Tyskland, finder du feriecenter Weissenhäuser Strand. Centret ligger tæt ved færgelejet, hvor du kan sejle til fra Rødby. Fra Jylland er der kun et par timers kørsel. Feriecentret byder på et af Europas største subtropiske badelande, på hele 7.500 m2. Du finder desuden en lang wakeboard- og vandskibane., og et 6.000 m2 stort jungleland, Dschungelland, med masser af aktiviteter, og eksotiske dyr, som børnene kan begejstres over.

Adresse: Seestr. 1, D-23758 Weissenhäuser Strand
http://www.weissenhaeuserstrand.de/dk/

Bispinger Heide

Lidt syd for Hamburg finder du Ferienpark Bispinger Heide. Feriecentret byder på et stort udvalg af sportsaktiviteter til alle aldersgrupper. Centret byder også på stort subtropisk vandland, med vandrutsjebaner, bølge-anlæg, vandlegeland, spa, sauna og wellness-områder.

Adresse: Töpinger Straße 69, 29646 Bispingen
www.centerparcs.de/de-de/deutschland/fp_BS_Ferienpark-bispinger-heide

Ostsee Resort Damp

Lige ud til østersøen, kun godt 70 km fra grænsen, finder du feriecentret Ostsee Resort Damp. Centret byder på aktiviteter og oplevelser for hele familien. Bl.a. subtropisk badeland, wellness-center, legeland og et hav af aktiviteter for store og små.

Adresse: Seeuferweg 10, D-24351 Damp
http://www.ostsee-resort-damp.de/dk/


Van der Valk Resort Linstow

Ferieresortet Van der Valk ligger nær Rostock, let tilgængeligt med færgen fra Danmark, eller en god køretur fra Jylland. Resortet byder på lækre ferielejligheder, et stort subtropisk badeland, fiskesø, bowling, og hvad der ellers høre sig til af alverdens aktiviteter.

Adresse: Krakower Chaussee, 1 D-18292 Linstow
https://linstow.vandervalk.de/en

Park Nordseeküste

Feriecenter Park Nordseeküste er beliggende ved den tyske del af vadehavet, nær Bremerhafen, godt 3 timer fra den dansk-tyske grænse.
Feriecentret byder på et væld af aktiviteter, og et lækkert badeland for både store og små.

Adresse: Nordseeallee 36, D-26969 Tossens
http://www.centerparcs.de/de-de/deutschland/fp_BK_Ferienpark-park-nordseekuste

IFA Fehmarn Hotel & Ferien-Centrum

Feriecenteret ligger tæt ved Puttgarden ud til Østersøen, og er derfor yderst tilgængeligt både med færge fra Rødby, eller i bil fra Jylland.
Her bydes på et utal af både udendørs og indendørs aktiviter, og adgang til stort lækkert badeland.

Adresse: Burg, Südstrandpromenade, 23769 Fehmarn
http://www.ifa-fehmarn-hotel.de/

Olpenitz

Olpenitz er et nyopført ferieresort, beliggende ved Kappeln i Schleswig-Holstein i Nordtyskland. Området byder på super flot badestrand ved Østersøen.

Der er store planer for området, som skal blive til et af Nordeuropas største ferie- og sejlerresorts, med alt hvad der kan tænkes af aktiviteter, oplevelser og spisesteder.

Ved Olpenitz kan der lejes diverse ferieboliger og luksussommerhuse.
Luksussommerhuse i Olpenitz, Nordtyskland

Kort over feriecentrene i Tyskland