Er du på udkig efter et godt feriecenter med badeland og aktiviteter, bør du overveje at kigge på Holland. Holland byder på glimrende feriecentre, indenfor en overskuelig afstand fra Danmark.

Holder I af en afslappende ferie i et feriecenter, med badeland, sports- og legeaktiviteter, så overvej at tage på ferie i Holland. Holland byder på en række rigtige gode feriecentre, som byder på masser af underholdning for hele familien.

Ferieboliger med adgang til badeland og aktiviteter

Fælles for feriecentrene er, at de byder på underholdning, oplevelser og aktiviteter for hele familien. Uanset vejrudsigten. Der findes mange indendørs aktiviteter, og oftest findes der også et stort badeland ved centrene, med dertil hørende vandrutsjebaner, bassiner, spa og wellness.

På de enkelte hollandske feriecentre, kan der lejes både værelser og ferieboligheder, hvor du har egen hytte/feriehus. I de store feriecentre kan du også tilkøbe alle måltider, eller få flere af dem bragt direkte til feriehuset. Så slipper I for at skulle ud og jagte mad, da alt er tæt på.


Billig miniferie eller ferie på feriecenter i Holland

Beliggenheden i forhold til Danmark, gør at de hollandske feriecentre attraktive for danske turister, der ikke ønsker at tage en lang tur sydpå. Det er stadig en god køretur, men kan sagtens klares for de fleste.

Det er derfor oplagt at overveje en miniferie på et feriecenter, eller tage en hel uge, så man også kan nå at opleve lidt uden for feriecentret. Holland byder på smukke omgivelser, og Amsterdam er altidnet besøg værd.

Priserne på ophold i Holland er gode, og det vil typisk være lidt billigere end hos et tilsvarende dansk feriecenter.

Holiday-park Limburgse Peel

Lidt uden for Venlo i det sydlige Holland, tæt ved grænsen til Tyskland, finder du Limburgse Peel. Feriecentret byder på stort badeland for både store og små, en sportshal med aktiviteter, minigolf og en 9- hullers golfbane.

Adresse: Peelheideweg 25, 5966 PJ America
http://www.centerparcs.com/gb-en/netherlands/fp_LH_holiday-park-limburgse-peel

Holiday-park De Eemhof

Nær Amsterdam finder du De Eemhof, hvor du kan opleve et feriecenter med middelhavsstemning. Det store subtropiske badeland er indrettet med palmer, og byder på vandoplevelser for store og små. Feriecentret giver desuden mulighed for diverse sportsaktiviteter, både ekstrem og almindelig.

Adresse: Slingerweg 1, 3896 LD Zeewolde
http://www.centerparcs.com/gb-en/netherlands/fp_EH_holiday-park-de-eemhof


Holiday-park De Huttenheugte

I Nordholland, tæt ved den tyske grænse, ligger den store feriepark De Huttenheugte. Parken byder på masser af aktiviteter og oplevelser, bl.a. børnezoo, stort subtropisk badeland, et observatorium, aktivitetshal og action-aktiviteter.

Adresse: Reindersdijk 55, 7751 SH Dalen
http://www.centerparcs.com/gb-en/netherlands/fp_HH_holiday-park-de-huttenheugte

Holiday-park Park Zandvoort

Ved den hollandske nordsøkyst, ikke langt fra Amsterdam, ligger Park Zandvoort, som er et oplagt feriemål for jer, der gerne vil kombinere afslapning med byferie.
Ferieparken byder på et lækkert badeland, og et stort udvalg af aktiviteter, for både børn og voksne.

Adresse: Vondellaan 60, 2041 BE Zandvoort
http://www.centerparcs.com/gb-en/netherlands/fp_ZV_holiday-park-park-zandvoort 

Duinrell

Mellem Amsterdam og Rotterdam, ligger Duinrell feriepark. Ferieparken er et mekka af oplevelser og aktiviteter for børnefamilier. Parken består af bl.a. af en forlystelsespark og et vandland. Placeringen tæt ved de store byer, gør parken som et glimrende udgangspunkt for ture rundt i Holland.

Adresse: duinrell 1, 2242 jp wassenaar
http://www.duinrell.nl/

Kort over feriecentrene i Holland