Lige nu er der gode penge at spare på charterferier. Det tegner til en varm dansk sommer, så rejsebureauerne har mange ledige pladser. Kan du rejse inden skoleferien, er der også gode penge at spare.

12/6-2011

Vi har indtil videre været godt begunstiget med vejret i Danmark i år, og det tegner da også til endnu en varm sommer herhjemme. Det betyder at de danske rejsebureauer har mange rejser og charterferier til overs. Så det er nu du skal slå til hvis du vil have en billige charterferie.

Der er på det nærmeste udsalg i rejsebranchen i øjeblikket, og hos Star Tour anslår man at der lige nu er 12-14.000 billigere charterferier og tilbudsrejser i den danske rejsebranche.

Skynd dig derfor at se hvad de enkelte rejsebureauer tilbyder i øjeblikket, og opnå en billige charterferie. Priseksempler set de seneste dage, er eksempelvis en uge på på Kreta eller Mallorca, for under tusinde kroner.

Tag på charterferie inden skoleferien starter

Har du mulighed for at tage af sted inden skoleferien starter, er der endnu flere penge at spare på din charterferie. En besparelse på 50-60% er ikke usædvanligt, så hvis du kan få fri, så overvej klart at tage på charter-ferie en de kommende uger.


Afbudsrejser – den sikre vej til en billig charterferie

En af de stensikre måder at få en billig charterferie på, er som altid at overveje en afbudsrejse. Du kan måske ikke være garanteret dit ønske-rejsemål, men i øjeblikket er det simpelthen uhyggeligt billigt med en afbuds-charterferie.

Priseksempler taget dags dato på Star Tours hjemmeside:
Rejser til Kreta – 2 uger på navngivet hotel – starter fra 2.100,-

Se flere afbudsrejser på Star Tours hjemmeside.