Hold ferie på et krydstogtskib og sejl rundt i Middelhavet og oplev Sydeuropa og Afrika på en og samme ferie. Et krydstogt er en dejlig afslappende ferie, mes masser af sol og flotte omgivelser.

Har du lyst til at prøve en lidt anderledes charterferie, bør du overveje at tage på et krydstogt i Middelhavet. Krydstogter er en dejligt afslappende måde at holde ferie på, og du kan opleve en flotte byer og skønne øer på din tur.

Krydstogt er luksusferie – men behøver ikke være dyrt

Vi har vel alle set de helt store flotte luksus krydstogtskibe på billeder, og tænker som følge deraf også at en et krydstogt er luksus, og kun for folk med mange penge på lommen.
Men det er slet ikke tilfældet. Krydstogtskibene findes i et utal af størrelser, og prisen varierer også meget efter både faciliteter på krydstogtskibene og efter krydstogtets længe og geografi.

Et krydstogt rundt i Middelhavet på en uges tid, vil derfor sagtens kunne fås til en fornuftig pris.
Men jo mere luksus der findes på skibene, jo dyrere bliver krydstogtet selvfølgelig.

Luksus om bord på et krydstogtskib

De fleste krydstogtskibe har mindst én swimmingpool om bord, spa-områder og flere barer og restauranter. Princippet er at det skal være muligt at slappe af, slikke sol og få noget godt at spise, så du bare skal læne dig tilbage og nyde ferien og de smukke omgivelser.

De lidt større skibe tilbyder ofte også både minigolf, fitness, løbebaner, ja næsten alt hvad hjertet begærer, når man nu er til søs.


Krydstogt på børnevenligt skib

Skal børnene med på krydstogt i Middelhavet, skal du kigge efter de rejsebureauer der tilbyder børnevenlige krydstogtskibe. De mellemstore til store krydstogtskibe vil dog som oftest have mange faciliteter til både børn og unge. Det kunne være i form af børnepools, minigolf, børneklubber og meget mere.

Et krydstogt behøver derfor på ingen måde at være forbeholdt de voksne. Og bonus er at børn ofte kommer med til halv pris, eller kun skal betale havneafgift, hvis de bor i forældrenes kahyt.

Krydstogtskib - Tag på krydstogt i middelhavet

Hvor i Middelhavet skal du på krydstogt?

Middelhavet er stort og der er mange muligheder for krydstogter i Middelhavet. Du bør derfor overveje hvor du vil hen ad, og hvor meget du vil se. Skal det være fra Spanien til Italien, Omkring det smukke Græske øhav, eller en tur omkring Tyrkiet og Israel, eller måske et smut ned til Egypten og det nordlige Afrika. Mulighederne er mange og de fleste rejsebureauer tilbyder flere forskellige krydstogt-pakker, så du nemt kan se hvad der passer lige netop dine ønsker.

Fællesnævneren for alle krydstogter i Middelhavet er selvfølgelig det skønne blå middelhav og den solrige himmel. Så går man aldrig helt galt i byen.

Spar penge på et krydstogt uden for højsæsonen

Som med de fleste former for rejser, er det også med et krydstogt, billigst at rejse uden for højsæsonen. Drejer det sig om et krydstogt til Middelhavet, så kig på et krydstogt uden for industri-ferien, og hvis muligt endda uden for skoleferien. Så kan der hurtigt spares gode penge på et krydstogt rundt i Middelhavet.

Krydstogter kan også fås som afbudsrejser, så dette kan også være en mulighed. Dog skal du være opmærksom på at antallet af krydstogt-afbudsrejser langt fra er så højt som almindelige charterrejser, så det kræver at du er tidligt ude, og holder godt øje med mulighederne.


Rejsebureauer der tilbyder krydstogt i Middelhavet

Herunder kan du se en række danske rejsebureauer der tilbyder krydstogter i Middelhavet. Klik ind på deres hjemmeside for at finde oplysninger om priser, tid og sted.

Albatros travel

Apollo

Best Travel

Cruise Market

DSB Rejsebureau

FDM Travel

Gislev Rejser

MyCruise.dk

Nyhavn Rejser

Profil Rejser

Spies

Star Tour

Team Benns