Oplev det danske landsholds udekampe i fodbold. Rejs ud og se Danmarks kvalifikationskampe til EM eller VM i selskab med andre roligans.

Fodbold er Danmarks nationalsport, og landsholdet har en helt speciel plads i de fleste danskeres hjerter. Det er en oplevelse at opleve stemningen i Parken, blandt mange tusinde roligans, som forsøger at gejle landsholdet op til sejr. Der er som oftest fest og glade dage, og at opleve godt 40.000 synge nationalsangen, kan give gåsehud hos de fleste.

For de hardcore fodboldfans, kan det også være sjovt at støtte landsholdet på deres udekampe. Du får så oplevet et andet land på tætteste hold, samtidigt med at du kan støtte fodboldlandsholdet (forhåbentligt til sejr).

Bestil fodboldrejsen som en pakke hos et rejsebureau

Den nemmeste måde at rejse med til landsholdets kvalifikationskampe på, er helt klart at bestille en pakkerejse hos et af de rejsebureauer, som tilbyder rejser til landskampe.

Her får du en fuldt arrangeret tur, hvor der både er sørget for transport og overnatning for dig. Det eneste du egentligt skal sørge for selv, er at dukke op i lufthavnen, pakke landsholdstrøjen i kufferten, og drage af sted i godt humør.

Det gode ved at vælge en fodboldrejse hos et rejsebureau, er at du altid vil følges med andre roligans på turen. I vil blive transporteret sammen, bo på samme hotel, følges ad til kampen osv. Selv om man ikke kender hinanden, er man med det samme med i et form for fællesskab. Vi er danskerne….


DBU har en række officielle rejsepartnere, som hver ligger inde med et antal billetter til fodboldlandsholdets landskampe. Disse rejsebureauer arrangerer næsten altid fodboldrejser til de forskellige destinationer.

Prisen på en pakkerejse til landsholdets kampe svinger meget. Det afhænger af stedet, hvor attraktiv modstanderen er og hvor gode transportmuligheder der findes til rejsemålet.

Stemningsbillede fra Danmarks udekamp på Cypern i oktober 2011 Stemningsbillede fra landsholdets kvalifikationskamp på Cypern i oktober 2011
Fotos: Allan Henriksen

Arranger turen til landsholdets udekampe selv

En anden mulighed er selvfølgelig at arrangere turen selv. Her er der større mulighed for at bestemme prisen selv, da du jo kan vælge transport, varighed og hotel efter økonomi. Ofte vil det være muligt at købe billet på stadion til udeholdsafsnittet.

Enten kan du arrangere turen som en fodboldtur, eller vælge at tage en uge eller mere på rejsemålet, og så lade landskampen være en del af opholdet.

Denne form for fodboldrejse er normalt klart billigere, men indebærer selvfølgelig også at du selv skal sørge for alt det praktiske.

Rejsebureauer der tilbyder rejser til fodboldlandsholdets udekampe

Mangaard Travel Group
Movement Travels